ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ JW SCHEDULER

Το JW Scheduler μπορεί να προγραμματίσει εύκολα και γρήγορα όλα τα μέρη της συνάθροισης Χριστιανική Ζωή και Διακονία (ΧΖΔ), τόσο στην Κύρια καθώς και στις Βοηθητικές σχολές. Υποστηρίζει την Αυτόματη Ανάθεση διορισμών, τον προτεινόμενο σπουδαστή και λεπτομερή Ιστορικό Μερών στη συνάθροιση.

Ο Γραμματέας της Εκκλησίας μπορεί να χρησιμοποιεί το JW Scheduler για να εισάγει Εκθέσεις Υπηρεσίας Αγρού, να τηρεί τις Κάρτες Ευαγγελιζομένου Εκκλησίας, να συντάσσει τις Μηνιαίες Εκθέσεις Υπηρεσίας Αγρού, να τυπώνει τις Κάρτες Ευαγγελιζομένου S-21 και άλλα.

Ο Συντονιστής Δημοσίων Ομιλιών μπορεί να προγραμματίζει Δημόσιους Ομιλητές Εντός και Εκτός, περιλαμβανομένων και επισκεπτών ομιλητών, καθώς και φιλοξενίες. Μπορεί να εισάγει Γειτονικές Εκκλησίες και Δημόσιους Ομιλητές, καθώς και ώρες και τοποθεσίες των συναθροίσεων.

Ο Επίσκοπος Υπηρεσίας μπορεί να δημιουργεί προγράμματα Υπηρεσίας Αγρού, ακόμη και για Πολύ Πρωινή ή Βραδινή μαρτυρία. Μπορεί να διορίζει τον Οδηγό, την Τοποθεσία και το χάρτη της περιοχής, καθώς και οποιεσδήποτε συγκεκριμένες διευθετήσει για την Υπηρεσία Αγρού του Ομίλου.

Μπορείτε να δημιουργείτε προγράμματα Εκκλησιαστικών Καθηκόντων, όπως Ταξιθεσίας, Ασφάλειας, Ήχου, Βίντεο, Μικροφώνων, Εξέδρας, καθώς και Επιπλέον καθηκόντων. Μπορείτε να τα προγραμματίζεται Ανά Εβδομάδα ή Ανά Συνάθροιση.

Μπορείτε να δημιουργείτε προγράμματα Καθαριότητας Αίθουσας Βασιλείας, όπως Εβδομαδιαία Καθαριότητα Αίθουσας και Καθαριότητα Μετά τη Συνάθροιση. Μπορείτε να αναθέτετε έναν ή περισσότερους ομίλους.

JW Scheduler can create and organize congregation maps and territories, including Checking Out and Checking In maps to publishers.

Circuit Overseer Visits can scheduled, including all Meetings, Field Service, Shepherding Visits and Meal Arrangements. All information required by the CO can be quickly and easily generated in JW Scheduler.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ JW SCHEDULER

Οι ευαγγελιζόμενοι μπορούν να δουν προσεχείς διορισμούς στη Χριστιανική Ζωή και Διακονία, στη συνάθροιση Σαββατοκύριακου, καθώς και διορισμούς Υπηρεσιών και Καθαριότητας.

Υπάρχουν διαθέσιμα τα προγράμματα των Συναθροίσεων και Υπηρεσίας Αγρού, καθώς και οι Εκκλησιαστικές Δραστηριότητες και Ανακοινώσεις.

Οι ευαγγελιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν Εκθέσεις Υπηρεσίας Αγρού.

Create just one list of publishers, then all data can be automatically and securely shared to all other appointed brothers.

Congregation Sharing helps all elders keep up to date with what is happening in the Congregation, and is fully compliant with sfl.

Data is accurate and secure. Errors are reduced. Training new brothers is easier. Schedules are appealing and consistent. Publishers are presented with a unified approach from the Body of Elders. Everyone saves time.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ JW SCHEDULER?

Συντονιστής του Πρεσβυτερίου (ΣΠ)

Προγραμματίζει όλα τα μέρη της μεσοβδόμαδης Συνάθροισης Ζωή και Διακονία εκτός των σπουδαστών, καθώς και τους Εκκλησιαστικούς Διορισμούς.

Life & Ministry Meeting Overseer (LMMO)

Schedule all student parts of the midweek Christian Life and Ministry Meeting (CLM), print reports and assignment slips.

Γραμματέας

Εισάγει Εκθέσεις Υπηρεσίας Αγρού, διατηρεί τις Κάρτες Ευαγγελιζομένου και υποβάλλει τη μηνιαία έκθεση Υπηρεσίας Αγρού.

Service Overseer

Schedule congregation Field Service meetings, create and maintain congregation Field Service Groups.

Συντονιστής Δημοσίων Ομιλιών

Προγραμματίζει Δημόσιες Ομιλίες Εντός και Εκτός, προσθέτει και διατηρεί Δημόσιους Ομιλητές τόσο τοπικά όσο και από γειτονικές εκκλησίες.

Attendants Servant

Schedule congregation duties such as Attendants, Security, Car Park, as well as record the Meeting Attendance.

Υπηρέτης Αίθουσας Βασιλείας

Προγραμματίζει την καθαριότητα της Αίθουσας Βασιλείας και τη φροντίδα Κήπου.

Υπηρέτης Ήχου Εικόνας

Προγραμματίζει υπηρεσίες εκκλησίας όπως Ήχου, Βίντεο, Μικροφώνων, Εξέδρας και Οργανωτών Συσκέψεων Zoom.

Group Overseers

See the field service information of all members in their group, so they can promptly follow-up and provide assistance.

Territory Servant

Organize Congregation Maps and Territories, including checking out to publishers and printing S-13 Records.

Υπόλοιποι Πρεσβύτεροι

Βλέπουν όλα τα παραπάνω δεδομένα και είναι ενήμεροι με ό,τι συμβαίνει στην εκκλησία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ JW SCHEDULER

Είναι σχεδιασμένο να είναι απλό και πολύ εύκολο στη χρήση του. Όλοι μπορούν να μάθουν να το χρησιμοποιούν σε λίγα μόνο λεπτά. Όλα τα δεδομένα της Εκκλησίας, των Μελών και τα Προγράμματα είναι πάντοτε κωδικοποιημένα και αποθηκεύονται στον τοπικό σας υπολογιστή.

Το JW Scheduler παράγει ελκυστικές και πρακτικές εκθέσεις για τη συνάθροιση Χριστιανική Ζωή και Διακονία, για πρόγραμμα Δημοσίων Ομιλιών, για το πρόγραμμα Υπηρεσιών και για το πρόγραμμα Καθαριότητας της Αίθουσας Βασιλείας. Οι εκθέσεις μπορούν να αποθηκευτούν σε αρχείο Word ή PDF.

Το JW Scheduler μπορεί να οργανώσει και να προγραμματίσει σχεδόν τα πάντα. Μπορείτε να διατηρείτε μόνο έναν κατάλογο ευαγγελιζομένων μεταξύ όλων των διορισμένων αδελφών, το οποία εξοικονομεί χρόνο, μειώνει τα λάθη και επιταχύνει και διευκολύνει την εκπαίδευση.

Εξοικονομείστε χρόνο με τη χρήση της Αυτόματης Ανάθεσης για να παράγετε ένα πρόχειρο των καινούριων προγραμμάτων σας. Αυτή η λειτουργεία θα επιλέξει το πιο κατάλληλο μέλος για τα μέρη και διασφαλίζει να μην γίνονται διπλές αναθέσεις. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε όποιες προσαρμογές θέλετε.

Το JW Scheduler εξάγει δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το πρόγραμμα Timothy ή Circuit Assistant, το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν αρκετοί Επίσκοποι Περιοχής. Αυτό τους εξοικονομεί χρόνο και διευκολύνει την οργάνωση των εκκλησιών της περιοχής τους.

Το JW Scheduler είναι τώρα διαθέσιμο σε 65 γλώσσες! Καινούριες γλώσσες προστίθενται σε τακτική βάση και μπορείτε να Ζητήσετε μια Καινούρια Γλώσσα για το JW Scheduler.

TESTIMONIALS FROM BROTHERS

Το JW Scheduler χρησιμοποιείται από χιλιάδες διορισμένους αδελφούς σε περισσότερες από 144 χώρες. Η εφαρμογή JWS Publisher χρησιμοποιείται καθημερινά από δεκάδες χιλιάδες εκδότες. Λαμβάνουμε πολλά ενθαρρυντικά σχόλια και θετικά σχόλια κάθε μέρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μερικά μόνο.

“Great app! Very fast. Thanks! Keep up the great work!”


Brother David – USA

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T02:44:34+00:00

Brother David – USA

“This application is absolutely amazing. It is especially great during this pandemic.”


Brother James – USA

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T02:48:47+00:00

Brother James – USA

“You have really done an awesome work. I really appreciate the time you have spent in building this app. It is helping us in the congregation a lot. May Jehovah bless all your hard work.”


Brother Ken – Ghana

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T02:50:05+00:00

Brother Ken – Ghana

“The installation was flawless, well done! The interface is clear and easy to understand.”


Brother Randal – USA

JW Scheduler Reviews
2020-06-27T23:49:44+00:00

Brother Randal – USA

Brother Randal

“You have done an awesome job with this software an mobile App. Thank you again for all your hard work.”


Brother John – USA

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T03:03:09+00:00

Brother John – USA

“The application works very well. Excellent job. Congratulations.”


Brother Aguinaldo – Brazil

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T02:34:24+00:00

Brother Aguinaldo – Brazil

“Great App, nicely designed and simple.”


Brother Murli – India

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T02:45:35+00:00

Brother Murli – India

“This certainly makes preparing reports easier and removes some of the manual work. Thank you so much!”


Brother Charanjit – United Kingdom (UK)

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T03:05:32+00:00

Brother Charanjit – United Kingdom (UK)

“Excelente idea todo a la mano, muy buen trabajo!”


Brother Héctor – Mexico

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T02:46:51+00:00

Brother Héctor – Mexico

“Just wanted to share with the overwhelmingly positive feedback we’ve had from the publishers – thank you so much for all your hard work. It will make our lives so much easier as a BoE and really helps the congregation!”


Brother Richard – United Kingdom (UK)

JW Scheduler Reviews
2020-06-28T03:01:18+00:00

Brother Richard – United Kingdom (UK)

0
0
JW Scheduler Reviews

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ JW

Πώς συγκρίνεται το JW Scheduler με παρόμοια προγράμματα και εφαρμογές;

Πρόθεσή μας δεν είναι να επικρίνουμε άλλα προγράμματα, εφόσον όλοι “μένουμε σταθεροί με ένα πνεύμα, με μία ψυχή, καθώς αγωνιζόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον για την πίστη των καλών νέων” – Φιλιππησίους 1:27.

Αντ’ αυτού, σας παρακαλούμε να συγκρίνετε τις διαφορές μεταξύ του JW Scheduler και των άλλων προγραμμάτων.

“Thank you for having a ‘Comparison’ page. It was very helpful when trying out new programs!” – Brother Mike, USA

Μπορείτε να εισάγετε δεδομένα από Majestic KHS, Hourglass App, TSWin, CLM Explorer ή CSV στο JW Scheduler.

Το JW Scheduler πιστεύει ακράδαντα ότι τα δεδομένα της κοινότητας και των μελών σας είναι δικά σας και ότι θα πρέπει να μπορείτε να εισάγετε και να εξάγετε τα δεδομένα σας όπως θέλετε. Πιστεύουμε επίσης ότι είναι δίκαιο και σωστό να επιτρέπεται η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ άλλων προγραμμάτων προγραμματισμού.

Scroll to Top