JW Scheduler White Footer Logo Small

JW Scheduler

Tarvitsetko apua? Onko sinulla kysyttävää?

Hei!

JW Scheduler luotiin seurakunnan nimitettyjen veljien avuksi yksinkertaistamaan ja yhdenmukaistamaan seurakunnan tehtävien aikataulutusta ja organisointia. Palvelitpa sitten vanhimpana tai avustavana palvelijana, vanhimmiston koordinaattorina, sihteerinä tai muussa vastuutehtävässä toivomme, että JW Scheduler tekee työstäsi helpompaa ja nopeampaa. Siten voimme kaikki viettää enemmän aikaa perheittemme kanssa, saarnaamistyössä, opettamisessa ja paimentamisessa!

JW Schedulerin on luonut ja sitä ylläpitää pieni ryhmä veljiä ja sisaria, jotka asuvat Australiassa. Kaikki tiimimme jäsenet ovat tällä hetkellä kokoajanpalveluksessa ja kaikki tiimin veljet toimivat vanhimpina. Yhdessä olemme viettäneet yli 30 vuotta kokoajanpalvelussa, mukaan lukien yli 10 vuotta erikois-kokoajanpalveluksessa. Tiimimme jäsenet ovat palvelleet myös haaratoimistoissa, etäkäännöstoimistoissa ja maissa, joissa tarve on suurempi.

Ystävällisin terveisin,
JW Scheduler tiimi

Huomaa: Kaikki tämän verkkosivuston ideat ja mielipiteet ovat omiamme, eivätkä ne välttämättä heijasta JW.org:n tai Vartiotornin Raamattu ja Traktaattiseuran mielipiteitä. Tämä ei ole Jehovan todistajien virallinen verkkosivusto, eikä JW Scheduler ole Jehovan todistajien virallinen ohjelma tai sovellus. Vaikka kaikki tiimin jäsenet ovat aktiivisia Jehovan todistajia, emme ole sidoksissa JW.org tai Vartiotornin Raamattu- ja Traktaattiseuraan. Tämä ohjelma ei korvaa mitään virallista ohjelmaa tai verkkosivustoa, se ei sisällä ”hengellistä ruokaa” eikä kerää sinulta mitään henkilökohtaisia tietoja. Kaikki tämän ohjelman sisältämä data on peräisin vain paikalliselta vanhimmistolta. Kaikki tällä verkkosivustolla näkyvät henkilötiedot, kuten kuvakaappaukset, oppaat tai ohjevideot, ovat puhtaasti kuvitteellisia ja vain havainnollistamistarkoituksessa. Tällä sivustolla ei käytetä todellisia henkilökohtaisia tai seurakuntaan liittyviä tietoja.

Copyright © 2020 JW Scheduler Pty Ltd  |  PRIVACY POLICY  |  TERMS & CONDITIONS

Vieritä ylös