JW Scheduler White Footer Logo Small

JW Scheduler

Hulp Nodig? Heb je een Vraag?

Hallo!

JW Scheduler is gemaakt om de planning en organisatie door aangestelde broeders in de gemeente te helpen vereenvoudigen en uniform te maken. Of u nu dient als ouderling of dienaar in de bediening, de coördinator van het lichaam van ouderlingen, secretaris of een andere verantwoordelijkheid hebt, we hopen dat JW Scheduler uw werk gemakkelijker en sneller maakt. Op die manier kunnen we allemaal meer tijd met ons gezin doorbrengen, prediken, onderwijzen en herderlijk werk verrichten!

JW Scheduler is gemaakt en wordt onderhouden door een klein team van broeders en zusters in Australië. Ons team is momenteel allemaal in de volletijddienst en alle broeders zijn ouderlingen. Samen hebben we meer dan 30 jaar in de volletijddienst doorgebracht, waaronder meer dan 10 jaar in de speciale volletijddienst. Onze teamleden hebben ook gediend op bijkantoren, vertaalbureaus op afstand en in landen waar de behoefte groter is.

Met vriendelijke groeten,
JW Scheduler Team

Let op: alle ideeën en meningen op deze website zijn van onszelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de mening van JW.org of het Wachttoren-, Bijbel- en Traktaatgenootschap. Dit is geen officiële website van Jehovah’s Getuigen en is geen officieel programma of app van Jehovah’s Getuigen. Hoewel alle teamleden actieve Jehovah’s Getuigen zijn, zijn we niet aangesloten bij JW.org of het Wachttoren-, Bijbel- en Traktaatgenootschap. Dit programma vervangt geen enkel officieel programma of website, bevat geen ‘geestelijk voedsel’ en verzamelt geen persoonlijke gegevens van u. Alle gegevens in dit programma zijn alleen afkomstig van uw plaatselijke lichaam van ouderlingen. Alle persoonlijke informatie die op deze website wordt weergegeven, zoals in schermafbeeldingen, instructies voor gidsen of hulpvideo’s, is puur fictief en dient alleen ter illustratie.Copyright © 2020 JW Scheduler Pty Ltd  |  PRIVACY POLICY  |  TERMS & CONDITIONS
Scroll naar top